ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μονώσεις, Στεγανοποιήσεις

Σας προτείνουμε αποτελεσματικές λύσης που παραμένουν αμετάβλητες και με την καλύτερη συμπεριφορά μέσα στο χρόνο. Συστήματα πολύ υψηλής αντοχής, έρευνας και τεχνολογίας.

Gallery

Αυτά τα υλικά μπορούμε να τα βρούμε σε πολλές κατηγορίες τόσο από πλευράς ποιότητος όσο και από πλευράς οικονομικού κόστους.
Όπως
Υδατοδιαλιτικής βάσης.
Απαραίτητο είναι να συγκεντρώνουν τα ακολούθα τεχνικά και χημικά χαρακτηριστικά ,την απόλυτη αντοχή σε επιδράσεις χημικές, που προέρχονται από το νερό. Τη μεγαλύτερη δυνατή σε στατική και δυναμική διάτρηση την απόλυτη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία το όζον της ατμόσφαιρας .Όταν επιλέγουμε υλικό πολυουρεθανικής φάσεως ειδικής σύνθεσης ενός συστατικού , μετά το στέγνωμα Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμοσφαίρας και σχηματίζει ελαστική στεγανωτική μεμβράνη. Τα υλικά βασίζονται στη μεμβράνη που δημιουργούν.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Μεγάλη ελαστικότητα. Ως υλικά θεωρείται αρκετά χαμηλό λόγω της εύκολης εφαρμογής του , που απαιτείται , διεκπεραιώνεται πολύ εύκολα και πιο σύντομα , σε σύγκριση με άλλα υλικά λόγω του ακριβότερου οικονομικού κόστους, αλλά και των πολλών εργατικών για την ολοκλήρωση μιας επιφάνειας. Το υγρομονωτικό σύστημα με τα επαλειφόμενα υλικά αποτελεί σε γενικές γραμμές από οικονομικής άποψης με την πλέον αξιόπιστη μακροβιότερη λύση.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Κατά την κατασκευή της μόνωσης όπως αναλυτικά περιγράφεται στα παραπάνω άρθρα, θα πρέπει να εφαρμοστούν όλες οι προβλεπόμενες προδιαγραφές, σχετικά με τα υλικά και τη χρήση τους, το περιβάλλον και της χρονικές αποστάσεις μεταξύ των διαδοχικών βημάτων των εργασιών. Σιλικονούχα βάσης. Ελαστομερεις βάσης.Ακρυλικής βάσης. Πολυουρεθανικής βάσης. Ασφαλτικής βάσης.
Είναι έτοιμα στεγανωτικά βιομηχανικά χρώματα, υψηλής πρόσφυσης και με καλές συγκολλητικές ιδιότητες στο υπόστρωμα.

Η ιδιότητα αυτή επιτυγχάνεται με την χρησιμοποίηση στο μείγμα των υλικών και των ειδικών χημικών, πρόσμικτων που το καθιστούν απρόσβλητο από την μόνιμη παρουσία του νερού και των μικροοργανισμών και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία στο όζον της ατμόσφαιρας κλπ.
Τα επαλειφόμενα υλικά λόγου του μικρού πάχους ,και έλλειψης, όπως του οπλισμού ,την ευαισθησία στη υπεριώδη ακτινοβολία, στους μικροοργανισμούς, κ,α , αυτός είναι και ο λόγος που στη περίπτωση που δεν τηρηθούν σχολαστικά κάποιες λεπτομέρειες κατά την εφαρμογή του, το σύστημα εύκολα μπορεί να οδηγηθεί σε αποτυχία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το προϊόν αποτελείται από καθαρά ελαστομερή υδρόφοβη πολυουρεθανική ρητίνη που μαζί με ειδικά ανόργανα φίλτρα παρέχουν στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες. Το οποίο παράγει ισχυρή σκληρή και ελαστική μεμβράνη με υψηλή ενδομοριακή δικτύωση για υψηλή αντοχή στα χημικά. Και με ισχυρότατη πρόσφυση και μεγάλη αντοχή στην υδρόλυση.

Εύχρηστο, με μεγάλη ελαστικότητα.Άριστη πρόσφυση και στεγάνωση σημείο προς σημείο.Μεγάλη αντοχή στη υπεριώδη ακτινοβολία .Μεγάλη αντοχή στην υδρόλυση και στους μικροοργανισμούς.Αντοχή στην υδρόλυση και στεγάνωση μικρορωγμών.Αντοχή στα χημικά * Δεν ξεφλουδίζει. Δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.Στεγανοποιεί τριχοειδές ρωγμές.Υψηλές μηχανικές αντοχές, με Βατότητα.

Επίσης θα ληφθούνε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως προδιαγράφεται από την εταιρία των μονωτικών υλικών και σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής επιστήμης.